ADATA SE730H

ADATA SE730H a devenit cel mai compact SSD din lume

Compania ADATA a prezentat cel mai compact SSD extern SE730H, realizat pe tehnologia 3D NAND. Acesta cântărește doar 33 de grame, iar dimensiunea este comparabilă cu cea a unui card bancar. De asemenea, este echipat cu conector de mare viteză USB 3.1 de a doua generație USB tip C. În afară de dimensiuni compacte și rata mare de date ADATA SE730H, este, de asemenea, complet protejat de apă, praf și șocuri.

ADATA SE730H poate transmite date la viteze de până la 500 Mb / s pentru înregistrare și citire. Acest lucru este suficient pentru a copia un film cu dimensiune completă și rezoluție HD de 5 GB în numai 16 secunde și va dura aproximativ un minut pentru a transfera AAA-jocuri. Utilizarea unui nou tip de memorie 3D TLC NAND oferă o durată de viață de 25% mai mare în comparație cu generația anterioară SE730.

O trăsătură distinctivă a ADATA SE730H este, de asemenea, standardul de protecție IP68. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă acesta numerește în nisip sau apă, datele nu sunt în pericol. Mai mult decât atât, unitatea este creată în conformitate cu standardul militar MIL-STD-810G 516.6, astfel încât produsul nu se teme de căzături și lovituri.

ADATA SE730H este compatibil cu o varietate de platforme, inclusiv Windows, MacOS și Android. Prețul încă nu a fost anunțat.

Sursa: gadget.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*