Free Tie Leather Shoes

Free Tie Leather Shoes – Adidașii Xiaomi cu conexiune la smartphone

Compania Xiaomi continuă să extindă ecosistemul de produse inteligente MiJia. Următorul produs este pantofii Free Tie Leather Shoes. La prima vedere aceasta este cea mai obișnuită pereche de pantofi din piele naturală moale și netedă nappa, disponibilă în culori negre și albe. În interior pantofii sunt îmbrăcați cu piele poliuretanică elastică. Pe laterale există găuri de ventilație, astfel încât picioarele „respira”, iar tălpile interioare au o structură spongioasă pentru o mai mare comoditate. Talpa adidașilor este fabricată dintr-un material rezistent la uzură. Cu toate acestea, Free Tie Leather Shoes este un dispozitiv inteligent care se conectează la un smartphone.

Această prezentare necesită JavaScript.

Free Tie Leather Shoes se conectează prin Bluetooth 4.0 la smartphone-uri pe Android 4.4+ sau iOS 8.0+ prin intermediul aplicației Smart Home. Acestea sunt echipate cu iluminare LED-uri și un set de senzori pentru a monitoriza activitatea fizică a utilizatorului.

Versiunea pentru barbati Xiaomi Free Tie Leather Shoes este disponibila intr-o gama de dimensiuni de la 39 la 45, iar versiunea feminină este de la 35 la 39. Costul pantofilor este de aproximativ 30 de dolari.

Sursa: gadget.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*