HelloEar Arc - Xiaomi

HelloEar Arc – Xiaomi lansează vânzarea de căști personalizate

Xiaomi produce o gamă largă de dispozitive, inclusiv căști: cu fir și fără fir. Acum, în linia de produse a apărut primele căști personalizate. Produsul a fost numit HelloEar Arc – Xiaomi, de dezvoltarea cărora timp de trei ani s-a ocupat compania HelloEar. Dezvoltatorii au colectat datele a câteva mii de urechi ale utilizatorilor, au scanat și au creat modele tridimensionale de urechi pentru a crea căștile cele mai confortabile.

Deoarece acesta sunt căști personalizate, ele sunt create pentru fiecare persoană în mod individual. Utilizatorul are nevoie să fotografieze printr-o aplicație specială urechea cu o monedă atașată aproape. Programul va scana forma urechii și va alege ambalajul cel mai convenabil cu design Z-Lock.

Căștile au o formă neobișnuită, ceea ce asigură cel mai optim mod de a penetra urechea. Mulaje ale urechii sunt produse folosind siliconul utilizat în medicină, cu structura individuală, în care presiunea este disipată în interiorul urechii și previne durerea după o utilizare îndelungată.

Căștile au următoarele caracteristici: rezistența – 25 Ohm, gama de frecvențe reproductibile – de la 20 Hz până la 20 kHz, sensibilitate – 106,5 dB, puterea de ieșire – 3 mW. HelloEar Arc sunt echipate cu o lungime de cablu de 1,2 metri, cu un control de la distanță în care se află un microfon și trei butoane pentru a controla redarea de muzică și controlul volumului.

HelloEar Arc – Xiaomi are costul de aproximativ 43 $.

Sursa: gadget.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*