inside #8

Inside #8: Samsung Galaxy Note 8, Maze Alpha, încărcare fără fir în iPhone 8

Inside #8: Samsung Galaxy C7 (2017) găsit în benchmark cu un procesor MediaTek; IPhone 8 va primi încărcare fără fir dar cu o mică întârziere; Maze pregătește un smartphone Alpha fără rame cu o cantitate mai mare de memorie RAM; Samsung Galaxy Note 8 a apărut pe broșurile de publicitate.

Samsung Galaxy C7 (2017) găsit în benchmark cu un procesor MediaTek

Cu o saptamana inainte de anuntul Samsung Galaxy Note 8, care ar trebui sa devină un dispozitiv semnificativ al celei de-a doua jumatati a anului, un nou smartphone Galaxy C7 (2017) cu un numar de model SM-C7100 si un procesor MediaTek MT6757, mai bine cunoscut sub numele de MediaTek Helio P20 a fost vazut in benchmark Geekbench. Chipset-ul funcționează în combinație cu 3 GB de memorie RAM și acumuleaza 865 și respectiv 3621 de puncte. Telefonul smartphone este testat pe Android 7.1.1 Nougat.

Este curios faptul că mai devreme la TENAA a fost observat Samsung Galaxy C7 (2017) cu procesorul Snapdragon. Anul trecut, Samsung Galaxy C7 (2016) a debutat cu procesorul Snapdragon 625.

Potrivit datelor obținute pe site-ul TENAA, Galaxy C7 (2017) va primi un ecran Super AMOLED de 5,5 inch cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli. Două modificări sunt așteptate: 3 + 32 sau 4 + 64 GB de RAM și respectiv ROM. În partea din spate există o cameră dublă de 13 și 8 megapixeli, în față – o cameră cu cameră de 16 megapixeli. Capacitatea bateriei smartphone-ului este de 2850 mAh. Telefonul va fi disponibil în culori negre și aurii.

 

IPhone 8 va primi încărcare fără fir dar cu o mică întârziere

Site-ul Weibo a postat fotografii noi care prezintă bobine de inducție pentru sistemul de încărcare fără fir în noul iPhone 8.

 

Sursa susține că platformele de încărcare prin inducție vor fi vândute separat, iar funcția va fi disponibilă numai cu actualizarea oficială a iOS 11.1.

Maze pregătește un smartphone Alpha fără rame cu o cantitate mai mare de memorie RAM

Cu ceva timp în urmă, compania Maze a lansat un smartphone Maze Alpha cu 4 GB de memorie RAM un ecran de calitate de 6 inch și o durată lungă de viață a bateriei de 4.000 mAh. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți producători își echipează dispozitivele mobile cu 6 GB de memorie RAM, iar Maze decide să țină pasul cu alți concurenți de pe piață. Deja pe 28 august, Maze Alpha va debuta pe piață cu 6 GB de memorie RAM și design premium fără rame.

 

Samsung Galaxy Note 8 a apărut pe broșurile de publicitate

Resursa Slashleaks a publicat o fotografie de slabă calitate, în care este clar vizibil  smartpad-ul Samsung Galaxy Note 8, cu un slogan de marcă, care este afișat pe pixul stiloului. Se știe că în acest an setul de accesorii va primi o serie de proprietăți avansate și va fi capabil să efectueze și mai eficient anumite funcții.

Este clar că smartpad-ul va avea într-adevăr un ecran alungit îngust. Note 8 va fi prezentat pe 23 august.

Sursa: gadget.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*