lg v

LG a anunțat data prezentării noului telefon de top

In ultimii ani, compania LG practică lansarea a două produse de top pe an. Dispozitivul din seria G este lansat în prima jumătate a anului, iar linia de smartphone V – în a doua jumătate. În acest caz, modelul seria V pune în aplicare toate cele mai avansate tehnologii ale companiei. Având în vedere că în rețea au apărut o mulțime de scurgeri de informații cu privire la LG V30, nu există nici o îndoială că va fi disponibilă în curând. Acum compania LG a confirmat oficial existența acestui dispozitiv și a numit data prezentării sale.

Prezentarea din acest an a noii linii de smartphone-uri V va avea loc la Expoziția Internațională IFA 2017  din Berlin. Evenimentul este programat pentru 31 august. Conform teaser-ului, smartphone-ul va primi același ecran LG G6, cu un raport de aspect de 18: 9 și colțuri rotunjite.

Inițial, au existat zvonuri că LG V30 este un slider cu două ecrane OLED, dar mai târziu în rețea a apărut destul de multă informație privind viitorul telefon:

Pe plan de design LG V30 este foarte asemănător cu LG G6, iar dispozitivul va obține cele mai multe componente high-end în ceea ce privește caracteristicile tehnice, inclusiv procesorul cu opt nuclee Snapdragon 835.

O altă veste bună pentru fanii brand-ului sud-coreean va fi faptul că LG intenționează să lanseze pe deplin modelul V30 în Europa. Să ne amintim că V10 a fost disponibil în unele țări europene, cum ar fi Republica Cehă și Italia, însă anul trecut LG V20 nu s-a vândut oficial în Europa. Conform datelor a mai multe surse de încredere, noul V30 va fi disponibil în Europa.

Sursa: gadget.md

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*