meizu m6 note

Meizu M6 Note: rezultatele testelor de referință și fotografii reale

Miercuri pe 23 august, Meizu va prezenta un nou smartphone Meizu M6 Note. După câțiva ani de lansare, dispozitivele care nu erau foarte diferite unul de celălalt, comapnia Meizu au produs în cele din urmă ceva cu adevărat nou. Dispozitivul va fi primul reprezentant al seriei cu o cameră dublă și conform datelor preliminare va putea face fotografii foarte bune. În așteptarea anunțului, în rețea au apărut imediat câteva scurgeri care au dezvăluit caracteristicile și aspectul dispozitivului.

În primul rând, Meizu M6 Note a fost văzută în baza de date a benchmark-ului Geekbench. Dispozitivul are la bază procesorul cu 8 nuclee Snapdragon 625 cu o frecvență de 2,0 GHz și este echipat cu 4 GB de memorie RAM. Această combinație înregistrează 848 și respectiv 4,215 puncte în testele single-core și multi-core respectiv. Lucrează smartphone-ul pe Android 7.1.2 Nougat.

În plus în rețea au apărut fotografiile de înaltă calitate ale Meizu M6 Note. Acestea arată că smartphone-ul va avea într-adevăr o cameră dublă. În acest caz, un bliț cu patru LED-uri este foarte neobișnuit situat în banda de antenă. Pe marginea inferioară puteți vedea ieșirea audio și un conector de încărcare asemănător tipului USB de tip C.

Această prezentare necesită JavaScript.

Mai multe detalii aflăm în ziua anunțului.

Sursa: gadget.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*