amprente digitale

Scanner-ul de amprente digitale a fost prezentat în acțiune

Săptămâna trecută Shanghai a găzduit expoziția anuală a tehnologiilor mobile Mobile World Congress Shanghai 2017. Unul dintre cele mai importante anunțuri a fost prezentarea companiei Qualcomm. Aceasta a prezentat scanner-ul de amprente digitale cu ultrasunet Qualcomm Fingerprint Sensors de nouă generație, proiectat pentru instalarea sub sticlă, metal și display. Desigur, ultima tehnologie este deosebit de interesantă, deoarece mulți așteaptă demult integrarea scanner-ului de amprente în ecranele de gadget-uri mobile. Prototipul unui astfel de dispozitiv în acțiune este prezentat de compania Vivo.

În video este arătat cum funcționează prototipul smartphone-ului Vivo folosind scanner de amprente digitale Qualcomm Fingerprint Sensors, incorporat display. După cum puteți vedea, amprenta digitală de înregistrare și recunoaștere durează mult mai mult decât în cele mai multe smartphone-uri moderne. Fie că este o limitare a tehnologiei sau a prototipului – este neclar.

Primele dispozitive comerciale cu scanere de amprente de la Qualcomm vor aparea pe piață până în anul viitor. Este posibil ca până în momentul producerii compania va dezvolta această tehnologie astfel încât ea va funcționa nu mai rău decât scannerele de amprente care sunt la moment pe piață.

Sursa: gadget.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*