Aquos S2

Sharp a anunțat data prezentării Aquos S2 cu rame subțiri record

La sfârșitul lunii trecute pe Internet a apărut informație despre Sharp Aquos S2 – smartphone cu raport mare (84.95%) a zonei de afișare cu panoul frontal. În noul produs se utilizează tehnologia Free Form Display pentru a permite instalarea pe panoul frontal a difuzorului și aparatului de fotografiat. Acum în cele din urmă compania a dezvăluit data prezentării și lansarea de vânzări Aquos S2.

Conform informațiilor oficiale, Sharp Aquos S2 debutează la Beijing la 8 august iar pe 14 august dispozitivul va fi în magazine.

„La baza ideii designului fără ramă – stă depășirea limitărilor de tehnologie, înbunătățirea confortului vizual și ușurința de utilizare, oferind cea mai bună experiență de utilizare“, – a comentat cu privire la anunțarea noului produs directorul companiei Sharp Dr. Lu Zhongsheng.

Sharp de asemenea a anunțat că în viitor va continua să lucreze pe un smartphone-uri complet fără rame cu proprietăți anti-șoc.

Aparatul este dotat cu un ecran de 5,5 inch dar cu toate acestea gadget-ul va sta în mână ca un smartphone de 5 inch. Scurgerile de informații din testul de referință arată următoarele caracteristici ale Aquos S2: procesor Snapdragon 630 sau 660, 4 GB sau 6 GB de RAM la alegere, camera din spate dublă de 12 megapixeli și 8 megapixeli camera frontală, pre-instalat Android 7.0 Nougat.

Sursa: gadget.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*