miui 9

Versiune globală – beta a MIUI 9 este disponibilă pentru descărcare

Astăzi Xiaomi a actualizat pînă la MIUI 9 smartphone-urile Mi5X, MI6 și Redmi Note 4X. Firmware-ul tocmai a ieșit pentru regiunea chineză, dar dezvoltatorii au promis mai înainte că vor elibera sistemul de operare la nivel mondial. Echipa s-a ținut de cuvânt, iar acum începe trimiterea versiune internațională beta a MIUI 9. Cu toate acestea, lista de smartphone-uri sprijinite s-a dovedit a fi mai mică decât cea a versiunii locale.

miui 9 international

Versiunea beta a firmware-ului mondial MIUI 9 va debuta numai pe redmi Note 4 / 4X și MI6. Primele versiuni-test sunt deja disponibile pe site-ul producătorului. Rețineți că, pentru dispozitivele cu o versiune stabilă, cea mai bună soluție MIUI este de a re-a instala MIUI 9 prin Fastboot după ce s-a făcut o copie de rezervă a datelor.

Reamintim, Xiaomi continuă paralel să susțină versiunea chineză a MIUI 9. Pentru 25 august la noua versiune va fi actualizat încă 12 gadgeturi: Mi Mix, Mi Note 2, MI5, Mi5S, Mi5S Plus, Mi5C, Mi Max, Mi Max 2, Mi4S, Mi4C și redmi 4X. Cel mai recent val de upgrade-uri va aduce cel mai recent firmware în septembrie pentru Redmi 2A, Redmi 1 și Redmi 1S.  Despre termenii răspândirii versiunilor globale la moment nu se cunoaște nimic.

Sursa: gadget.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*