xiaomi redmi note 5

Xiaomi Redmi Note 5 a apărut în fotografii spion

Pe internet, a apărut o nouă fotografie a smartphone-ului Xiaomi Redmi Note 5 încă neprezentat oficial. Dispozitivul anterior a fost certificat de agenția chineză TENAA și era de așteptat ca compania să o prezinte pe 11 noiembrie, dar asta nu sa întâmplat. Noua imagine prezintă Redmi Note 5 din partea din față. Prin a cincea generație, producătorul intenționează să actualizeze radical designul liniei Redmi. Telefonul smartphone va primi un display cu un raport de 18: 9 și granițe subțiri.

Potrivit unor zvonuri, Xiaomi Redmi Note 5 va avea un ecran de 5,9 inch cu o rezoluție de 2160×1080 pixeli, procesor cu opt nuclee Snapdragon 625/630, 3/4 GB de memorie RAM, stocare încorporat în 32/64 GB și capacitatea bateriei de 4000 mAh. De asemenea telefonul va primi camera principală de 12 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli. Dispozitivul va funcționa în conformitate cu MIUI 9, pe baza aplicației Android 7.1 Nougat.

În altă zi directorul Xiaomi Ley Tszyun a declarat că cpompanial întârzie cu prezentarea smartphpone-ului Redmi 5, Redmi 5 Plus și Redmi Note 5 datorită faptului că societatea se asteapta la o cerere mare pentru aceste modele, ș prin urmare, doresc să facă un număr suficient de dispozitive.

Sursa: gadget.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*